Køge Apotek - Moderne faciliteter i historiske rammer

 

 

Køge Apotek blev grundlagt i 1646 og er blandt Danmarks ældste apoteker. Når man ser facaden, kan man fornemme de historiske træk, da man kan spore udsmykningen helt tilbage til Christian d. IV's tid. Facaderne er blevet fuldstændigt renoveret med stor respekt for det oprindelige bygningsværk. Når man går indenfor, er det til gengæld et moderne og velindrettet apotek, man møder. Et apotek, hvor de nye rammer er skræddersyet til kundernes behov.

 

 

Apoteker Peter Schjørring-Thyssen har formået at tilpasse apotekets specielle ånd med nutidens krav, blandt andet ved at renovere apoteket og udvide faciliteterne i forhold til både kunder og medarbejdere. Apoteket har gennemgået en gennemgribende modernisering, så man i dag har meget moderne faciliteter til glæde for personale og kunder. Det betyder, at Køge Apotek er klar til at modtage kunder og yde løsninger, der er individuelt tilpasset til den enkelte kunde.

 

 

 

 

Solrød Apotek - Moderne faciliteter i moderne rammer

 

 

Solrød Apotek blev en filial af Køge Apotek i 2005. Solrød Apotek er en af landets største apoteksfilialer. Solrød Apotek er i dag placeret midt i Solrød Center, i store lyse og kundevenlige lokaler. Solrød Apotek er indrettet så det er muligt at trille direkte ind fra gaden og bevæge sig rundt i kundelokalet med barnevogn og el-scooter. I apotekets kundelokale er der opstillet vandautomat, ligesom der på flere TV apparater kan følges med i alt fra apotekets produktreklamer til dagens nyheder.

 

 
Præferencer
§
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
Backspace
 
Tab
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
 
Return
 
 
capslock
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
\
 
shift
`
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
shift
 
 
English
 
 
alt
alt
 
 
Præferencer

 

 
Web & hosting: Vision Trade Aps