Velkommen

 

Denne hjemmeside giver et tilbageblik i Køge Apoteks historie, men er også en præsentation af, hvad Køge Apotek og Solrød Apotek står for i dag, og hvad vi vil med vores apotek.

 

Samarbejde gør stærk

På Køge Apotek spiller den klassiske kombination af Apotek - Læge - Lægemiddelfirma - Myndighed en vigtig rolle. Sammen danner vi ring om kunden og sætter dennes behov i centrum. Vi har et stærkt netværk af eksterne partnere. Det velfungerende samarbejde mellem læger, tandlæger, dyrlæger og lægemiddelfirmaer samt myndigheder sikrer løsninger, som er kendetegnet ved høj kvalitet. Vi giver kunderne sikkerhed for kompetent, individuel og uvildig rådgivning.

 

Service

Et apotek er en travl arbejdsplads, hvor der dagligt træffes mange beslutninger. Selvom der er meget at lave, er kundeservicen og kundesikkerheden altid i centrum. Vi har hele tiden fokus på kvalitet, og personalet er vant til at sætte kundens behov i første række.

 

Apoteket gør en forskel

På apoteket får kunderne faglig rådgivning, som er baseret på mange års erfaring. Vores ydelsers kvalitet er betinget af, at vi holder os ajour med udviklingen og løbende videruddanner os. En farmaceut (cand.pharm.) eller farmakonom er aldrig "færdiguddannet" - der kommer hele tiden ny viden og nye produkter, og der stilles konstant krav til vores faglige kvalifikationer. Det er - og skal være - udfordrende at være en del af Køge Apotek og Solrød Apotek.

Vi glæder os til at betjene dig på Køge Apotek og Solrød Apotek.

Fotograf: Bo Tornvig

 

Med venlig hilsen

 

Peter Schjørring-Thyssen

Apoteker

 

 

 
Web & hosting: Vision Trade Aps